неделя, 17 април 2011 г.

185 торнада удариха САЩ за 3 дни

news.bg
185 торнада удариха Америка за 3 дни, съобщава The Weather Channel.

По данни на телевизията само в събота в Щатите са регистрирани 63 торнада, в петък - 100, а в четвъртък - 22.

Торнада удариха южната, централната и източната части на САЩ.

Асошиейтед Прес съобщава, че през последните три дни жертви на торнадо са станали най-малко 17 души. 7 човека са загинали в щата Алабама и още трима в Северна Каролина.

Жертви на стихията са станали също 7 жители на щата Арканзас. Болшинството са починали вследствие на травми, получени в резултат на падане на дървета.

Стихията е повалила стълбове и дървета, заради което в пострадалите райони има проблеми с електроснабдяването.

Опасността от нови торнада остава в сила. Властите в пострадалите райони не изключват възможността броят на жертвите да се увеличи.

1 коментар:

  1. Засечени са недопустими увреждания на нарочно доставени и размножавани специално за осигуряване на обща охрана на общия ни дом нашенци. Вкл правещи почистване с торнада,урагани,бури ,с морски и океански течения, Вкл "Гълфстриима" .Жестоки врагове наближаващи слънчевата система ползват манипулируеми хардуерно софтуерни комплекси за контрол и въздействие. Произвеждани от тях жестоки съоръжения вградени в нано чипове и холограми се ползват за нанасяне на недопустими увреждания вкл на климата. Съвет нужна е бърза намеса за спиране на проучванията срещу Торнада,урагани,морски течения и други контроли .иза блокиране извеждане в орбита на сателити спутници и друга вече претъпкани с техни холограми и чипове апаратура.

    Йордан Йорданов

    ОтговорИзтриване