събота, 2 април 2011 г.

Учени: Марс е унищожен от ядрен взрив

actualno.com
Астрономът Джон Бранденберг заяви, че знае защо на Марс няма живот и защо планетата е червена. Според него, преди 180 млн. години там е избухнал невероятно силен ядрен взрив, който е унищожил всичко живо, пише "Новости семь дней в неделю".

Неговата теория се потвърждава и от факта, че в почвата на Червената планета са открити много радиоактивни вещества-плутоний, калий, торий.

Освен това, всичко, което е открито досега сочи, че на Марс е имало живот, съществували са океани, морета и реки. За съжаление, цялата тази красота е била унищожена от взрива.

Сега ученият трябва да изясни дали взривът е бил дело на марсианците или марсианската ядрена катастрофа има други причини.

Явно взривът е избухнал в района на Ацидалийското море, където сега се наблюдава най-високо ниво на радиация.

Много природни образования са се превърнали в червен пясък, засипал цялата повърхност на планетата. Прахът се е вдигнал в атмосферата, затова небето на тази планета е бледорозово.

1 коментар:

  1. Тази година проучвах преродени кученца чакали няколко години за прераждане на МАРС но поради все още много тежки условия на живот там след жестока война приключила до 1953 -1957 година с черни врагове на нашата галактика са били пренасочени към нашия дом все по трудно охраняем заради същите врагове ...
    Й.Й.

    ОтговорИзтриване