понеделник, 20 декември 2010 г.

Коледен базар на минерали и скъпоценни камъни

В зала Гигантски кристали на музея „Земята и хората” е оживено. Сред внушителните експонати пъстри щандове предлагат изобилие от подземни прелести – естествени, оригинални и вечни . . .
Щандът вляво от входа. Интелигентен млад мъж внимателно подрежда нежни бижута. Представя се: Красимир Добрев от КЛКонсултанти (klconsultants), експерт HRD-гемолог. Той е лицензиран от Министерството на финансите и дипломиран експерт на Световния диамантен център в Антверпен, Белгия. Има правоспособност за идентификация, оценка и сертификация на скъпоценни камъни (включително диаманти) и изненадващо богат опит от 15 години. Участва в международните гемоложки изложби, в течение е на всички последни новости и може да даде професионален съвет за успешно влагане на инвестиции в скъпоценни камъни.

Търсещите коледен подарък откриват на този щанд всички декоративни камъни, а специалното е гаранцията за високо качество.
Най-висококачествен лазурит

Вниманието привлича доскоро неизвестен за пазара минерал – мокаит от Австралия, представляващ красиво обагрена природна смес от опал и кремък, петнисто оцветен в богата гама топли нюанси: червено, жълто, бежово, розово, кафяво, пастелно зелено...
мокаит от Австралия

Елегантна дама се приближава, спира поглед на бижутата и възкликва: „От пръв поглед прави впечатление качеството, очевидно не са конфекция, а уникати! Нещата са много добри! Предпочитам готови бижута, защото трудно убеждавам бижутерите да вграждат закупени камъни в изделия.” Дамата има право. Тези бижута са специална изработка по идея на Любомира Добрева, съдружник във фирмата.


1 коментар:

  1. Приятелка се занимава с изработката на какви ли не накити като колиета и гривни дори обици.Красиво е да знаеш че може да направиш нещо уникално което да краси даден човек.Благодаря за красивите снимки, много ми харесаха доближават се до моят стил да обличане.Радвам се че попаднах на тази статия и научх, че ...' Вниманието привлича доскоро неизвестен за пазара минерал – мокаит от Австралия, представляващ красиво обагрена природна смес от опал и кремък, петнисто оцветен в богата гама топли нюанси: червено, жълто, бежово, розово, кафяво, пастелно зелено...." в зелено е уникално, само още колко неща има които не сме открили......

    ОтговорИзтриване