неделя, 30 януари 2011 г.

Технология на науките за Земята

January 30, 2011 | Geology.com
Сборник на дейности в класната стая и Учебни планове

Ето списък на обучителните ресурси, които могат лесно да бъдат модифицирани и включени в класната стая по науките за Земята:

Астрономия
Земетресения
Ерозия
Карти
Тектониката на плочите
Скали и минерали
Вулкани
Води
Времето
Диамантите не са от каменни въглища

Геоложки проучвания на САЩ (USGS) образователни източници
Тези средства са полезни за 7-12 клас. USGS има пълни модули за обучение, организирани дейности в класната стая и ресурси за много теми.

Скали и минерали
Снимки на вулкански, седиментни и метаморфни скали, които можете да споделяте на компютъра чрез прожектиране или използвате при изучаването. Информация за минерали и тяхната употреба.

Арт идентификационни графики за минерали
За отпечатване на диаграми в Excel, които може да се персонализират и използват за минерали при преподаване и адаптиране към различните възрастови групи.

Геологическо дружество на Америка
Геоложкото общество на Америка е съставило списък на ресурсите за К-12 педагози по науки за Земята. Всички теми са учебни планове и допълнителни ресурси за подпомагане на преподавателите.

Карти и сателитни изображения
Колекцията от над 600 референтни карти и сателитни снимки може да отговори на много въпроси за географията и геологията. Отделни индекси за световните карти и американските държавни карти са на разположение, както и сателитни изображения .

Барабани за оглаждане и полиране на скални късове
Научете повече за скалните барабани. Как да изберете барабан, инструкции, въртящи се барабани, вибрационни барабани, доставки и много повече.

Ресурси по науки за Земята
Средства за Науки за Земята и Инструкции за география има списък по азбучен ред от теми с линкове към почти 400 понятия от науките за Земята, който може да бъде трансформиран в организирани планове за урок.

Скала на Геоложкото време (геохроноложка таблица)
Този мащаб на геоложкото време е лесен за разбиране и не е прекалено сложен. Той може лесно да бъдат персонализиран за нуждите на всички учители по науките за Земята.

Геоложкото общество на Лондон
Геоложкото общество е съставило много връзки към учителя с ресурси от собствените си материали, уеб-базирани ресурси, както и печатни учебни помощни материали. Има още много връзки, като изберете директории и след това изберете Технология и обучение.

Речник по Науки за Земята
Този лесен за използване Речник по науки за Земята съдържа няколко стотици от най-често използваните термини в науките за Земята. Този речник е от полза за начално, оснвно, средно училище и студенти.

Обучител за учители
Обучителят има много различни материали, обучаващи за дейности, работни листове и учебни планове за учители по науката в горната част на начално и средно образование.

Geography4Kids
Този сайт има голям асортимент от науки за Земята, география, астрономия, материали и т.н., които могат да се използват като учебни планове и дори дейности за класната стая. Тези основни идеи по науки за Земята са подходящи за преподаватели и студенти.

EarthNet
EarthNet предлага образователни дейности, връзки към различни сайтове, науки за Земята, страница на учителя, както и много полезни теми за Земята за научни възпитатели.

Музей на щата Илинойс
Илинойският музей разполага с голям асортимент от уроци по науки за Земята с планове в помощ на учителите и обясни материали за студенти в клас К-12.

Наука за образование на НАСА
Този сайт е за образователни дейности, които дават възможност на учащите да изследват света и вселената като използват ресурси на НАСА.

Геоложки проучвания на САЩ (USGS)
USGS обяснява водния цикъл чрез кликване върху схема, която покрива всички аспекти, занимаващи се с кръговрата на водата. Има няколко версии на диаграмата на разположение на учителите за класната стая.

Прозорци на Вселената
Този сайт предлага много информация за науки за земята и космоса и включва занимания в клас, списания за класната стая, образователни връзки, както и място за обмен на информация за учители.

Хавайски космически грант консорциум
Разполага с над 25 готови страници за учителите и учениците за изследване на Земята, планетите, геология и космическите науки и становищата на възпитател за отпечатване и употреба; има и списък с връзки към образователни сайтове, както и списък с връзки към стандарти.

Изследване на околната среда
Изследване на околната среда разполага с голям набор от модули и дейности, които могат да се превърнат в учебни планове, страница на учителя, както и списък на други полезни сайтове. Материалът варира от основни знания до напреднали ученици в 5-12 клас.

Discovery образование
Discovery образование има списък с науки за Земята, астрономия, времето и много други полезни планове за уроци за учители от всички класове.

Клас по наука
Клас по наука има голямо разнообразие от теми в науката, и няколко придружаващи всяка тема дейности, интернет ресурси, демонстрации и много други.

John Lahr
Голям списък с практически дейности за обучение и учебни планове за класната стая по науки за Земята.

Учител
Учител предлага голям списък със завършени планове за уроци и дейности, които могат да се използват от възпитатели в науките за Земята .

НОВА
НОВА предлага разнообразие от теми по науки за Змята, които включват занимания в клас, идеи от учители, връзки с ресурси, както и взаимодействието между учениците, които учителите могат да включат в уроците в класната стая.

В Университета на Илинойс
В Университета на Илинойс има списък на учебните дейности, които въвеждат теми от метеорологията. Има и ръководство за учителя, което съответства на всяка дейност.

НАСА http://image.gsfc.nasa.gov/poetry/
Национално управление по аеронавтика и космически изследвания предоставя актуална информация за начална наука и изучаване на магнитното поле на Земята. В класната стая дейности и проекти са от полза за преподавателите и учениците. Още

Земя и небе
Земя и небе е радио поредица, която има различни категории дискусии, които преподавателят може да включи в класната стая.

Oil On My Shoes
Науката за петролна геология се обяснява чрез този сайт. Обяснява скали, вкаменелости, добива на нефт и още много други, които лесно могат да се използват от преподавателите.
Кристи Прат

Няма коментари:

Публикуване на коментар